Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Különleges Medálok Megálmodói

Családi Vállalkozás

A különleges medálok weboldal már néhány évvel ezelőtt tervben volt de most érett meg az ötlet annyira,hogy az interneten is jelen legyünk.

Kedves Látogató! 

Szívből örülök, hogy megtaláltad ezt a weboldalt. Spirituális vezetőid egy varázslatos üzletbe vezettek el. Olyan segítő tárgyak használatát kaphatod meg, melyek csodákat vonzanak, tesznek az életedbe. 

Az amulettek ősidők óta létező, csodákat hozó tárgyak. Hatalmas Mágusok, Varázslók, Sámánok készítették és használták őket. Nagyon régen ezeket az amuletteket olyan kiváltságos személyek használhatták csak, mint a Fáraók, Királyok, Magasrangú személyek. Kizárólag nekik volt lehetőségük, olyan személyeket megfizetni, akik kommunikáltak az égi világgal, hatalommal. Akiknek volt hatalmuk, egy-egy amulettet mágikus tudással felruházni. 

Ezek az amulettek hatalmas csodákat hoztak a személy életébe. A boldog élet, az őszinte érzelmekkel teli szerelem, a bőség, a tudás és bölcsesség megnyílt a személy előtt és a pillanat egy töredéke alatt megváltozott az élete. 

Most ezeket a varázslatokat és csodákat, Te is behívhatod az életedbe. Minden amulettnek, van egy csodás története és képessége. Olvasd el, ezeket a leírásokat és válaszd a megfelelő adottsággal rendelkező, amulettet, hogy megváltozzon az életed. 

Az amulettek, talizmánok olyan varázseszközök, melyek a Te életedbe is, sok-sok csodát teremtenek. Használd ezt a kincset, tudást és fordítsd arra, hogy az életed különböző területein, előhívd a csodás eseményeket és történéseket. 

Sokan vagyunk már a földön, akiket úgy hívunk „ébredők”. Mert mi már tudjuk, hogy vannak az életünkben olyan segítők, akik nem a földi világban vannak velünk, hanem az égi világból igazgatják és teremtik az eseményeket. Őket, Arkangyaloknak, Spirituális vezetőknek, Felemelkedett Mestereknek, Szenteknek hívjuk itt a földi világban. A velük való kapcsolat, életünk csodáinak alapjai. 

Az amulettek elvezetnek, oda, hogy ezek a kapcsolatok tiszták és erősek legyenek. Megnyíljanak a csatornák, ahhoz, hogy egy csodát, legyen az életed bármely területén, beteljesüljenek. 

Ne feledd, a választás a Tiéd. Bármi is a választásod, szívből kívánom, hogy megtaláld a szárnyaid, hogy könnyedén végig repüld az életet.

 Szeretettel és fénnyel: Vancsikné Rozi heart Rozika  heart Ildi  heart